Skip to content

HR afstudeerstage Zibber

Eindhoven, Noord-Brabant, NederlandStaff

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage op een HR afdeling? Wil jij stage lopen bij een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf en wil jij helpen de HR afdeling binnen Zibber op een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder want dan ben jij de stagiair wie we zoeken!

Wie zijn wij?

Zibber maakt de allerbeste woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen wij makelaars om succesvol te zijn.

Wij staan voor superieure woningpresentaties, zonder bullshit maar met een sublieme customer experience. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt onze manier van werken. Met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij onze klanten. Dit merk je ook aan de medewerkers van Zibber. Een jonge club creatieve vakmensen werkzaam in Nederland, België en Duitsland. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!
Voor de HR & Facility afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair die vanaf september 2022 voor 40 weken de afdeling wil komen versterken! Je maakt deel uit van een gemotiveerd team bestaande uit de HR Manager, twee HR Adviseurs en een Office Manager. Je zult ondersteuning bieden bij alle processen die lopen op de HR & Facility afdeling voor zowel Zibber Nederland, Duitsland en België. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor alle collega’s en leidinggevenden binnen Zibber die vragen hebben over HR gerelateerde zaken.Jouw taken binnen Zibber: 


 • De administratieve verwerking van instroom, doorstroom, uitstroom, diverse andere mutaties en registreren van gegevens in systemen.

 • Het verwerken van ziekmeldingen en een proactieve signalerende rol aannemen in het kader van ziekteverzuim en de wet verbetering poortwachter. Hierbij wordt er ook nauw contact gehouden met de externe arbodienst.

 • Optreden als aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen.

 • Opvolgen van openstaande vacatures en het voeren van werving & selectie gesprekken.

 • Het bieden van ondersteuning aan de HR Manager/HR Adviseurs of Office Manager in HR/facilitaire projecten.

 • Het proactief aandragen van verbetering en vernieuwing van processen en dienstverlening van de HR afdeling.

 • Deelname aan de ‘wellbeing commissie’ binnen Zibber waarbij actief wordt gedacht over het waarderen van medewerkers en hiervoor de nodige acties worden uitgezet.


VereistenWat wij van jou verwachten:

 • Je bent een 4e jaars HBO-student in de richting van HRM die op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage.

 • Je hebt zowel in Nederlands en Engels goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.

 • Je bent sociaal vaardig en hebt een proactieve houding.

 • Je vindt het leuk om samen te werken met anderen (zowel met interne als externe klanten).

 • Je vindt het leuk om andere te adviseren en te begeleiden rondom HR-gerelateerde zaken.

 • Je bent besluitvaardig en je kan vernieuwend denken.

 • Je bent flexibel.


Wat wij jou bieden:

Een fijne mix tussen thuiswerken en werken in een super gaaf kantoor in Eindhoven met leuke collega’s die je in de pauze kunt uitdagen voor een potje tafeltennis! Je ontwikkelt je verder binnen Zibber waarbij je goede begeleiding krijgt. Je mag veel zien en meekijken, maar vooral ook veel zelf doen! Kortom, je werkt mee als volwaardig teamlid en hiervoor krijg je een marktconforme stagevergoeding.


Naast je werkzaamheden op de HR afdeling krijg je uiteraard ook de tijd voor je afstudeeropdracht. Hierin is veel mogelijk en Zibber denkt hier graag in mee. Samen gaan we zoeken naar een opdracht die past bij jouw interesses en die een toegevoegde waarde voor Zibber kan leveren.

Heb je nog vragen over de stageplaats? Neem dan contact op met de HR afdeling via: hr@zibber.nl

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel! En wie weet spreken we elkaar op korte termijn!

Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
Upload dan je motivatie en CV via onze website.

of