Skip to content

Parttime Vastgoedfotograaf bij Zibber!

RemoteNederland, Noord-Brabant, EindhovenOperations NL

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende parttime baan (uren bespreekbaar) waarin je jouw passie voor fotografie kwijt kunt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je krijgt bij Zibber de kans om van je passie je werk te maken!


Eerst wat meer informatie over ons:

Zibber maakt de allerbeste woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen wij makelaars om succesvol te zijn. Wij staan voor superieure woningpresentaties met een sublieme customer experience. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt onze manier van werken. Met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij onze klanten. Dit merk je ook aan de medewerkers van Zibber. Een jonge club creatieve vakmensen werkzaam in Nederland, België en op korte termijn ook in Duitsland. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!


Kortom: werken bij Zibber is de eerste stap in een leuke carrière waarvoor je met plezier uit je bed stapt!

Beschik je over een set social skills? Is fotografie jouw passie en heb je een oog voor detail? Dan zijn wij er zeker van dat het tussen ons zal ‘klikken’. ;)

Dit is jouw kans om:

  • Te werken in een leuk en boeiend bedrijf met hele fijne collega's. 

  • Geld te verdienen met jouw passie! 

  • Veel vrijheid in je werk want je bent de hele dag onderweg. ‘s Ochtends kom je naar ons kantoor in Eindhoven om alle benodigde spullen en een auto op te halen zodat je van het ene adres naar het andere adres kunt rijden om steeds opnieuw de mooiste plaatjes te schieten. Naast foto’s maak je daar waar nodig ook 360 graden foto’s, een video, mast foto’s en meet je de woning in met een 3D laserscanner.

  • Hèt gezicht van Zibber te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.

  • De vreugde te ervaren om telkens te werken in een boeiende en afwisselende omgeving. 
Vereisten


Wat verwachten we van jou:

  • Je bent een professioneel fotograaf met passende opleiding en ervaring of fotografie is jouw passie waar je graag je werk van wilt maken! Daarnaast heb je affiniteit met woningen, vastgoed of styling. Van ons krijg je de juiste trainingen zodat we erop kunnen vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.

  • Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij mensen thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!

  • Je bent flexibel, qua mindset en werktijden. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in op de dagen dat je beschikbaar bent. Maar het kan zeker voorkomen dat je soms bijvoorbeeld wat langer moet rijden of wat later thuiskomt.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Benieuwd naar meer informatie? Dan horen we graag van jou!

Geïnteresseerd? Stuur dan naarst je brief en CV ook 5 tot 10 van je beste woningfoto's mee! 


of