Overslaan naar content

Vastgoedfotograaf regio Lichtenvoorde

Op locatie
 • Lichtenvoorde, Gelderland, Nederland
Operations NL

Functieomschrijving


Wie zijn wij?


Welkom bij Zibber/Zien24! Wij zijn gestart in 2010 en leveren visuele content voor vastgoedprofessionals. Onze kernactiviteit is het ondersteunen van makelaars die gaan voor een uitstekende woningpresentatie. Voor die makelaars leveren wij alle essentials die nodig zijn om van de verkoopcampagne een succes te maken. Door een ‘tech enabled’ mindset maken wij het verschil in onze dienstverlening. De kwaliteit van onze diensten is van een hoog niveau, zoals makelaars dat van ons verwachten. Het verschil maken we door een efficiënt proces te bieden, op een technologische manier met zo weinig mogelijk fouten waardoor het super laagdrempelig is om ons in te zetten. Hassle-free, zodat de klant geen omkijken meer naar heeft heeft. Zibber/Zien24 ontzorgt en geeft het vertrouwen dat we dit regelen.


Onze kernwaarden, Happiness, Keep it Simple en Get it Done, vormen de basis van alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen de klant happy te maken, maar ook onze eigen medewerkers. Een dynamische en jonge club van bijna 270 vakmensen werkzaam in Nederland, België en Duitsland. We geloven in een eenvoudige oplossing en een no-nonsense benadering van ons werk. Daarbij zijn we vastberaden om onze doelen te bereiken en met elkaar de taak te vervullen. Met de kernwaarden in ons achterhoofd, blijven we elke dag streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!


Dit is jouw kans om:


 • Te werken in een leuk en boeiend bedrijf met hele fijne collega’s.

 • Hét gezicht van Zibber/Zien24 te worden. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.

 • Geld te verdienen met jouw passie. Wij bieden:
  • een startsalaris van €2.390,- op basis van 40 uur;

  • auto van de zaak;

  • veel doorgroeimogelijkheden binnen onze groeiende organisatie.

 • De vreugde te ervaren om telkens te werken in een boeiende en afwisselende omgeving.Wat ga je doen bij ons:


's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning fotograferen, nadat je met de bewoners een plan van aanpak hebt gemaakt. Flexibiliteit is gewenst, want je treft natuurlijk veel verschillende zaken op een dag. Je maakt waar nodig 360º foto's, mast foto's, een scan van de woning en een video.


Nadat je de bewoners of eigenaren van een woning met een goed gevoel hebt achtergelaten, rijd je door naar je volgende adres. De foto's kun je al meteen uploaden naar ons systeem. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze Field Coaches zijn altijd jouw hulplijn.


Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen gefotografeerd en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden. Je hebt al je bestanden doorgezet aan kantoor en goed gecontroleerd of alles is gelukt met het uploaden. Daarnaast heb je alle bewoners met een glimlach achtergelaten!

VereistenWat verwachten wij van jou:


 • Je bent een professioneel fotograaf met passende opleiding en ervaring of fotografie is jouw passie en daar wil je jouw werk van maken. Daarnaast heb je affiniteit met woningen, vastgoed of styling. Van ons krijg je de juiste trainingen zodat we erop kunnen vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.
 • Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij mensen thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!
 • Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te 'schakelen'.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B en woont in regio LichtenvoordeGeïnteresseerd? Stuur dan naast je brief en CV ook 5 tot 10 van je beste woningfoto's mee!

of