Skip to content

Wil jij jouw droom werkelijkheid laten worden? Dan is de opleidingsklas fotografie regio Gelderland wellicht iets voor jou!

RemoteNederland, Gelderland, ArnhemOperations NL

Functieomschrijving


Heb je altijd al gedroomd om fotograaf te worden maar nog niet de tijd en ruimte gehad om hier werk van te maken? Is het nu het juiste moment om het fotografie vak te gaan leren? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Wij gaan jou leren fotograferen als een pro zodat jij uiteindelijk binnen Zibber aan de slag kan als vastgoedfotograaf.

Maar eerst wat meer informatie over ons bedrijf!


Zibber maakt de allerbeste woningpresentaties voor de vastgoedwereld. Door kwalitatieve media te leveren maar toch betaalbaar te blijven helpen wij makelaars om succesvol te zijn.


Wij staan voor superieure woningpresentaties, zonder bullshit maar met een sublieme customer experience. Korte lijnen, een ondernemende mindset en gebruik maken van de beste (online) tools kenmerkt onze manier van werken. Met als overkoepelend doel Serious Impact te maken bij onze klanten. Dit merk je ook aan de medewerkers van Zibber. Een jonge club creatieve vakmensen werkzaam in Nederland, België en sinds kort ook in Duitsland. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!

Kortom: een baan waarvoor je met plezier uit je bed stapt!


Dit is jouw kans om:

 • Opgeleid te worden als fotograaf en hét gezicht te worden van Zibber. Je komt bij mensen thuis over de vloer en weet hoe je daar een gegarandeerd succes van kunt maken.

 • Onderdeel te worden van een ambitieus groeiend bedrijf met hele fijne collega’s. En ja, we houden van feestjes en gezelligheid!

 • Geld te gaan verdienen met jouw droom. Wij bieden:
  • een salarisrange van €1.900,- tot €2.600,- op basis van 40 uur;

  • €100,- netto onkostenvergoeding per maand;

  • auto van de zaak die je ook privé mag rijden;

  • een pensioenregeling.

 • Je carrière op te bouwen binnen Zibber en uiteindelijk verder door te groeien binnen onze organisatie! Denk bijvoorbeeld aan een functie als Senior Vastgoedfotograaf of Teammanager.
Wat ga je doen bij ons:


's Ochtends kijk je in je agenda en vertrek je naar je eerste adres van die dag. Je gaat de woning fotograferen, nadat je met de bewoners een plan van aanpak hebt gemaakt. Flexibiliteit is gewenst, want je treft natuurlijk veel verschillende zaken op een dag. Je maakt waar nodig 360º foto's, mast foto's, een scan van de woning en een video.


Nadat je de bewoners of eigenaren van een woning met een goed gevoel hebt achtergelaten, rijd je door naar je volgende adres. De foto's kun je al meteen uploaden naar ons systeem. Gelukkig sta je er niet alleen voor, want onze product specialisten fotografie zijn altijd jouw hulplijn.


Aan het einde van de dag heb je een aantal adressen gefotografeerd en kun je met een voldaan gevoel naar huis rijden. Je hebt al je bestanden doorgezet aan kantoor en goed gecontroleerd of alles is gelukt met het uploaden. Daarnaast heb je alle bewoners met een glimlach achtergelaten!

VereistenWat verwachten wij van jou:

 • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en staat te popelen om het vak van fotograaf te leren. Daarnaast heb je affiniteit met woningen, vastgoed of styling. Van ons krijg je de juiste trainingen zodat we erop kunnen vertrouwen dat jij scherp werk aflevert.
 • Je bent sociaal vaardig en weet je goed te presenteren. Je komt bij mensen thuis. Jij bent de 'professional' en je uitstraling moet ook zo zijn. Natuurlijk wordt een kleine knipoog wel gewaardeerd!
 • Je bent bereid om te gaan met flexibele werktijden en –uren. We plannen je standaard gewoon op kantooruren in, maar door jouw functie kan het zijn dat je soms wat langer moet rijden of we een beroep doen op jouw vermogen om te 'schakelen'.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B. We bieden dit traject aan in heel Nederland dus elke woonplaats is goed!


Geïnteresseerd? Op dinsdag 28 juni organiseren wij een informatiemiddag op ons hoofdkantoor in Eindhoven. Wil je je hiervoor aanmelden of heb je eerst meer vragen dan kun je contact opnemen met Nina Kuijken (0628952341 / hr@zibber.nl).

of

Zibber