Overslaan naar content

Customer Service Agent 2e lijns / Product Specialist

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.550 - € 3.250 per maandOperations NL

FunctieomschrijvingWie zijn wij?

Welkom bij Zien24/Zibber! Wij zijn gestart in 2010 en leveren visuele content voor vastgoedprofessionals. Onze kernactiviteit is het ondersteunen van makelaars die gaan voor een uitstekende woningpresentatie. Voor die makelaars leveren wij alle essentials die nodig zijn om van de verkoopcampagne een succes te maken. Door een ‘tech enabled’ mindset maken wij het verschil in onze dienstverlening. De kwaliteit van onze diensten is van een hoog niveau, zoals makelaars dat van ons verwachten. Het verschil maken we door een efficiënt proces te bieden, op een technologische manier met zo weinig mogelijk fouten waardoor het super laagdrempelig is om ons in te zetten. Hassle-free, zodat de klant geen omkijken meer naar heeft heeft. Zien24/Zibber ontzorgt en geeft het vertrouwen dat we dit regelen.


Onze kernwaarden, Happiness, Keep it Simple en Get it Done, vormen de basis van alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen de klant happy te maken, maar ook onze eigen medewerkers. Een dynamische en jonge club van bijna 270 vakmensen werkzaam in Nederland, België en Duitsland. We geloven in een eenvoudige oplossing en een no-nonsense benadering van ons werk. Daarbij zijn we vastberaden om onze doelen te bereiken en met elkaar de taak te vervullen. Met de kernwaarden in ons achterhoofd, blijven we elke dag streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!


Tweedelijns Specialist / Product Specialist

Ben jij altijd al aan het rondsnuffelen op Funda? Krijg je energie van om klanten te helpen met jouw expertise? En vind je het leuk om bij een snel groeiend fris bedrijf te werken? Dan moet je zeker verder lezen! Hopelijk spreken we je snel!Wat ga je doen? 

Met jouw opgedane kennis help je makelaars met de meest uiteenlopende vraagstukken. By far de meeste vragen krijgen we over onze plattegronden en de zogenaamde ‘meetinstructie’. Jij bent, als expert op dit gebied, niet alleen op de hoogte van deze materie, je kan het ook nog eens duidelijk uitleggen. Wel zo handig!
Verder onderhoud je een hotline met onze outsource partner en schakel je met je collega’s in het veld. Jij bent de spin in het het web en je leert dan ook vaak al snel wat er beter zou kunnen.
Je krijgt er energie van als je met deze opgedane ervaring uiteindelijk onze dienstverlening weer een beetje meer hassle free hebt gemaakt.

Hoe?
Vragen komen binnen via ons portaal, e-mail en per telefoon. Telefonische vragen komen eerst binnen bij je collega’s van de 1e lijn customer support. Wij zorgen er uiteraard voor dat je de juiste apparatuur tot je beschikking hebt om je werk goed uit te kunnen voeren. Dagelijks start je de dag met een daily huddle.


Waar?
Wij en je collega’s vinden het leuk als je minimaal twee dagen op ons gezellige kantoor werkt (bekijk hier je werkplek) maar we begrijpen ook dat thuiswerken gewoon handig kan zijn. We zijn flexibel en denken graag met je mee met jouw specifieke situatie.


De klanten die je helpt:
Wij werken voor makelaars in heel het land. Dat betekent dat je met makelaars, en hun medewerkers, contact zult hebben. Jij helpt ze om hun woningen en/of bedrijfspanden goed gepresenteerd online te krijgen.


Jouw team
Je komt in een team van 3 specialisten te werken en maakt onderdeel uit van het customer support team. Het customer support team is een stuk groter en vangt de eerste lijns vragen op.Vereisten


Wat wij jou bieden:

  • Een leuke functie in een enthousiast en gezellig team.

  • Onderdeel worden van een ambitieuze organisatie die geen uitdaging uit de weg gaat; kortom, jij gaat je niet vervelen als je bij ons aan de slag gaat!

  • Veel flexibiliteit, waaronder ook de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Hiervoor ontvang je ook een thuiswerkvergoeding.

  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en training.

  • Een marktconform salaris binnen een range van € 2.550 - € 3.250 met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Durf jij deze uitdaging aan?

Upload dan je motivatie en CV via onze website.

of