Overslaan naar content

Opleiding medewerker binnendienst - Zibber Academy

Op locatie
  • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Operations NL

Functieomschrijving


Vind jij het leuk om in een groeiend bedrijf te werken? Wil je onderdeel worden van een ambitieus en gezellig team? Lijkt het jou leuk om in contact te staan met klanten? Ben jij flexibel en oplossingsgericht? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! 


Tijdens de Zibber Talent Day maak je kennis met verschillende afdelingen en functies binnen Zibber, zoals Customer Service Agent 1e en 2e lijns, Planner WFM en Commercieel Medewerker Binnendienst. Daarnaast gaan we samen in gesprek om te ontdekken of er een match is tussen jou en Zibber. Heb je geen ervaring maar ben je wel enthousiast? Ook dan ontvangen we graag je sollicitatie! Tijdens de Zibber Academy krijg je de nodige skills aangeleerd voor de functie die bij jou past.

Wie zijn wij?

Welkom bij Zien24/Zibber! Wij zijn gestart in 2010 en leveren visuele content voor vastgoedprofessionals. Onze kernactiviteit is het ondersteunen van makelaars die gaan voor een uitstekende woningpresentatie. Voor die makelaars leveren wij alle essentials die nodig zijn om van de verkoopcampagne een succes te maken. Door een ‘tech enabled’ mindset maken wij het verschil in onze dienstverlening. De kwaliteit van onze diensten is van een hoog niveau, zoals makelaars dat van ons verwachten. Het verschil maken we door een efficiënt proces te bieden, op een technologische manier met zo weinig mogelijk fouten waardoor het super laagdrempelig is om ons in te zetten. Hassle-free, zodat de klant geen omkijken meer naar heeft heeft. Zien24/Zibber ontzorgt en geeft het vertrouwen dat we dit regelen.


Onze kernwaarden, Happiness, Keep it Simple en Get it Done, vormen de basis van alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen de klant happy te maken, maar ook onze eigen medewerkers. Een dynamische en jonge club van bijna 270 vakmensen werkzaam in Nederland, België en Duitsland. We geloven in een eenvoudige oplossing en een no-nonsense benadering van ons werk. Daarbij zijn we vastberaden om onze doelen te bereiken en met elkaar de taak te vervullen. Met de kernwaarden in ons achterhoofd, blijven we elke dag streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!Dit is jouw kans om:

  • Opgeleid te worden in de Zibber Academy voor jouw droombaan.

  • Onderdeel te worden van een ambitieus groeiend bedrijf met hele fijne collega’s. En ja, we houden van feestjes en gezelligheid!

  • Je carrière op te bouwen binnen Zibber en uiteindelijk verder door te groeien binnen onze organisatie!

VereistenWat verwachten wij van jou:

  • Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en vind het leuk om jezelf te ontwikkelen!

  • Je krijgt energie van het helpen van klanten.

  • Je bent sociaal vaardig en communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels. Frans of Duits is een pre!

  • Onze kernwaarden Happiness, Keep It Simple en Get it Done staan bij jou op het lijf geschreven.

  • Je bent flexibel, pro-actief en krijgt energie van hard werken!


Hoe zien de functies eruit?

Customer Service Agent 1e lijns

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van inkomende telefoontjes, e-mails en (chat)berichten. Daarnaast los je problemen op en biedt je ondersteuning aan klanten om de tevredenheid te waarborgen. 


Customer Service Agent 2e lijns

Je helpt makelaars met de meest uiteenlopende vraagstukken. By far de meeste vragen krijgen we over onze plattegronden en de zogenaamde ‘meetinstructie’. Verder onderhoud je een hotline met onze outsource partner en schakel je met je collega’s in het veld. Jij bent de spin in het het web en je leert dan ook vaak al snel wat er beter zou kunnen.


Planner WFM

Jij bent verantwoordelijk voor een strakke planning voor onze fotografen in de buitendienst waarbij je rekening houdt met een zo kort mogelijke reistijd. Daarnaast help je klanten met vragen over hun afspraak of het maken van die afspraak.


Commercieel Medewerker binnendienst

Jij bent de schakel tussen de klant, de afdeling Sales en de operatie binnen Zibber waarbij je verantwoordelijk bent voor het accuraat uitvoeren van alle (administratieve) sales processen. Je volgt klantvragen op en werkt offertes uit. Daarnaast fungeer je als contactpersoon voor nieuwe en bestaande klanten!


Geïnteresseerd? Stuur je CV en motivatie door via onze website en wie weet zien wij jou op de Talent Day op 30 juli! Heb je eerst meer vragen dan kun je contact opnemen met de HR afdeling van 085 040 2131 of via hr@zibber.nl

of