Overslaan naar content

Teammanager Field Services

Hybride
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
Operations NL

Functieomschrijving



Wie zijn wij?


Welkom bij Zibber! Wij zijn gestart in 2010 en leveren visuele content voor vastgoedprofessionals. Onze kernactiviteit is het ondersteunen van makelaars die gaan voor een uitstekende woningpresentatie. Voor die makelaars leveren wij alle essentials die nodig zijn om van de verkoopcampagne een succes te maken. Door een ‘tech enabled’ mindset maken wij het verschil in onze dienstverlening. De kwaliteit van onze diensten is van een hoog niveau, zoals makelaars dat van ons verwachten. Het verschil maken we door een efficiënt proces te bieden, op een technologische manier met zo weinig mogelijk fouten waardoor het super laagdrempelig is om ons in te zetten. Hassle-free, zodat de klant geen omkijken meer naar heeft heeft. Zibber ontzorgt en geeft het vertrouwen dat we dit regelen.


Onze kernwaarden, Happiness, Keep it Simple en Get it Done, vormen de basis van alles wat we doen. We streven ernaar om niet alleen de klant happy te maken, maar ook onze eigen medewerkers. Een dynamische en jonge club van bijna 270 vakmensen werkzaam in Nederland, België en Duitsland. We geloven in een eenvoudige oplossing en een no-nonsense benadering van ons werk. Daarbij zijn we vastberaden om onze doelen te bereiken en met elkaar de taak te vervullen. Met de kernwaarden in ons achterhoofd, blijven we elke dag streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Harde werkers, maar met een gezellig en spontaan karakter. Dat is wie we zijn!

Waarom werken bij Zibber? 


 • Werken bij een ambitieus scale-up bedrijf.

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

 • Verandering is de enige constante bij Zibber; het bedrijf is altijd in beweging en bezig met groei.





Hoe ziet de rol van Teammanager eruit? 


Elke werkdag als Teammanager is een dynamisch avontuur! Van het snel schakelen tussen ad-hoc vragen tot het leiden van complexe operationele projecten; jouw rol is net zo gevarieerd als boeiend. Jij bent de drijvende kracht achter een team van +/-40 FTE.


Als Teammanager geef je dagelijks leiding aan diverse teams van fotografen, verspreid over heel Nederland. Naast het streven naar operationele doelen en KPI's, waarborg je te allen tijde de kwaliteitsstandaarden van Zibber. Met behulp van data, inzichten en rapportages houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en zorg je ervoor dat de werkzaamheden van hoog niveau zijn.


Een open dialoog met jouw teamleden is van onschatbare waarde. Je initieert individuele gesprekken, regiovergaderingen en stimulerende teambuilding activiteiten die het hele land doorkruisen. Ook speel je een cruciale rol in het volledige HR-proces, van on- tot offboarding.


Als manager ben je voortdurend op zoek naar innovatie en verbetering, en ben je bedreven in het ontwikkelen van efficiënte werkprocessen. Jouw vermogen om te rapporteren en te evalueren maakt je een onmisbare schakel in het Field Services team. In deze rol rapporteer je aan de Head of Field Services en maak je deel uit van een team 5 managers.


Vereisten



Wat heb je nodig om in deze rol succesvol te zijn?


 • Je krijgt energie van vernieuwing en verandering. Jij bent in staat om de mensen in jouw teams te inspireren om verder te groeien met Zibber.

 • Je bent een verbinder; je weet mensen te enthousiasmeren en mee te nemen in de resultaten die behaald moeten worden en haalt daarmee het maximale uit je team .

 • Je hebt oog voor vernieuwing en verbetering en vindt het belangrijk om te zorgen voor een efficiënt en effectief werkproces om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 • Jij put voldoening uit het begeleiden, coachen en inspireren van medewerkers.

 • Je bent duidelijk in communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. Naast Nederlands beheers je ook de Engelse taal uitstekend. 



Wat wij jou bieden:


 • Salaris binnen de range van € 3.300-€ 4.200 op basis van 40 uur afhankelijk van je ervaring. 36 uur per week is bespreekbaar.

 • Auto van de zaak inclusief tankpas.

 • 21-27 vakantiedagen per jaar.

 • Pensioenregeling.

 • 8% vakantiegeld.

 • Hybride manier van werken, waarbij je zowel op het kantoor in Eindhoven als Capelle aan den IJssel werkt. Voor de dagen dat je vanuit huis werkt krijg je een thuiswerkvergoeding. 



Durf jij deze uitdaging aan?

Upload dan je motivatie en CV via onze website.

of